Bij veel mensen staat een stedentrip Berlijn nog op het wensenlijstje. En dat is logisch. Berlijn is niet alleen een schitterende stad, het is ook nog eens een stad die bol staat van de historie. Natuurlijk zijn er veel slechte dingen gebeurd, maar toch is Berlijn een stad die een bezoek meer dan de moeite waard is. Vanuit Nederland is het 50 minuten vliegen naar Berlijn, maar je kunt er ook met de trein naartoe. Dan zie je onderweg het landschap veranderen. Een hele ervaring. In Berlijn verblijf je, natuurlijk, in Hotel Berlijn. Je vindt in iedere straat wel een Hotel Berlijn en het juiste Hotel Berlijn kiezen lijkt dan ook een hele opgave. Maar dat valt reuze mee!

Kies het perfecte Hotel Berlijn voor jouw verblijf

Ga je voor zaken naar Berlijn, dan heb je heel andere eisen aan een hotel dan wanneer je er voor je plezier verblijft. Kies een Hotel Berlijn in het centrum van Berlijn om alles op je gemak én te voet te kunnen ontdekken. En er is nogal wat te zien en te beleven in Berlijn! Gebruik je Hotel Berlijn als uitvalsbasis en kom er heerlijk tot rust na een dagje slenteren door de stad. Je kunt er naar de ZOO, maar je kunt ook het museum over de Berlijnse Muur bezoeken. Je kunt er heerlijk eten op een paar passen van ieder hotel én je drinkt er natuurlijk een heerlijk biertje!

Blijf je liever in Nederland?

Heb je zin in een last minute Nederland? Dan kan dat! Je kunt nu boeken en morgen vertrekken. Je moet alleen even bepalen waar je naartoe wilt. Nu het weer nog mooi is, is een midweekje naar de kust wel een goed idee. Je kunt dat gewoon online regelen. En nog voor minder geld dan je zou verwachten. Geniet van al het moois dat Nederland te bieden heeft.

Kies eens een andere streek

Woon je zelf in Friesland? Dan kan het heel bijzonder zijn om eens een paar dagen naar Brabant te gaan en andersom. Je ontdekt dan eigenlijk pas hoe mooi Nederland is. En vooral ook hoe gevarieerd ons kleine landje eigenlijk is. Je hebt de heide in het oosten, de duinen in het westen, de bossen in het zuiden en natuurlijk de bollenvelden in het westen en noorden. Wil je een weekendje genieten van de beste vismaaltijden? Dan zoek je de kust op. Wil je bourgondisch genieten? Dan vertrek je naar Limburg of Brabant.