We zijn in Nederland wel wat gewend op het gebied van fietsen. Je baby is nog maar net geboren en je neemt hem al mee. Eerst in een draagdoek op je buik, maar al snel in een kinderzitje. Dat is met één of twee kinderen best te doen. Eén kind voorop, aan je stuur en één kind achterop in een speciaal zitje. Maar wat nu als je geen ander vervoer hebt dan alleen de fiets en je dus ook nog eens alle boodschappen op de fiets wilt doen? Dan is een Lovens bakfiets de oplossing. Je kunt met een Lovens bakfiets, die elektrisch is en heel wendbaar, fijn fietsen in iedere stad. Maar ook voor de langere afstanden is een bakfiets van Lovens een fijne oplossing.

Een Lovens bakfiets is door iedereen te besturen

Natuurlijk is het fietsen op een Lovens bakfiets even wennen. Je sturen gaat heel anders en je hebt continu zicht op de bak van de bakfiets en de inhoud. Dit kunnen kinderen zijn, maar ook huisdieren of boodschappen. Wil je je klanten op een emissievrije manier hun bestellingen bezorgen? Dan kun je op een Lovens bakfiets ook pakketten vervoeren. Deze fiets is, met een beetje oefenen, door iedereen te besturen. Ga er niet direct mee de stad in, zoek eerst even een rustig plaatsje om te oefenen en voor je het weet ben je een pro op deze fiets.

Bestel je bakfiets gewoon online

Je kunt er voor kiezen om je nieuwe Lovens bakfiets gewoon online te bestellen. Je hebt 'm dan al snel in huis en kunt beginnen met het vervoeren van wat je maar wilt. Maar er zijn nogal veel opties om uit te kiezen. En die zie je nu eenmaal beter wanneer je een bezoekje brengt aan een winkel of showroom. Je vindt deze winkels in veel plaatsen in Nederland. Op de website zie je waar je de winkels vindt.

Denk om je veiligheid

Het is nog niet gebruikelijk in Nederland, maar het dragen van een fietshelm is echt wel aan te raden. Zo voorkom je hoofdletsel bij een onverhoedse val. Ook is het heel belangrijk om in het donker goed zichtbaar te zijn. Wanneer je een fiets met dit prijskaartje koopt, wil je zeker weten dat deze blijft staan waar 'ie staat. En dus kun je niet zonder erg goede sloten. Alle accessoires die je maar nodig hebt vind je online of in de winkel. Alles voor de veiligheid!