Als je in Nederland leeft, dan is er in je kledingkast veelzijdige kleding te vinden. Een breed arsenaal aan kleding is te vinden om je te kunnen wapenen tegen elk seizoen. Strenge winters, warme zomers en natte herfsten en lentes; je moet er allemaal op voorbereid zijn. Dit kan soms als een flinke uitdaging voelen. Het is namelijk zo dat je niet weet waar je aan moet beginnen. Wat heb je nodig om bestand te kunnen zijn tegen al die seizoenen? Hoe zorg je er ook nog eens voor dat dit stijlvol is? Het is niet niets, dat begrijpen we. Toch is het mogelijk. Wij gaan je dat bewijzen, je leest hier wat je nodig hebt per seizoen.

Winter

De winters zijn tegenwoordig behoorlijk streng in Nederland. Daarom is het raadzaam om je voor te bereiden op die winters met voldoende warme kleding. Kabel gebreide truien voor zowel man als vrouw, een Airforce jas, een mooie coltrui en een lekkere joggingbroek van Black Bananas; je moet het allemaal in je kast hebben. We raden je vooral aan te kijken naar een Airforce jas dames. Deze jassen zijn een must have voor elke vrouwelijke winter kledingkast. Je kunt ze online vinden tegen een zacht prijsje, ze houden je lekker warm en ze gaan lang mee. Moeten we nog meer zeggen?

Zomer

We kunnen je nu van alles vertellen over zomerjassen, maar de realiteit is dat je deze vaker in de lente draagt. Een paar lange broeken, wat fijne polo’s en t-shirts en voldoende korte broeken; dan ben je eigenlijk wel binnen.

Lente

We hebben het net al even genoemd, maar een zomerjas is voor de lente eigenlijk bij uitstek geschikt. Een zomerjas, enkele lange broeken, bij tijd en wijlen een trui, plus de t-shirts en polo’s die je voor de zomer hebt aangeschaft; je bent nu wel klaar eigenlijk. Maak het af met overhemden in wat leuke kleuren en prints.

Herfst

Voor de herfst wordt het meer tricky, het kan namelijk nog vrij warm zijn en ook flink regenachtig. Zorg voor een tussenjas die hiertegen bestand is, voldoende laagjes kleding en vooral iets dat tegen een beetje regen kan. Probeer tevens te kijken naar tussenjassen met dons. Dit houdt je warm als het nodig is, maar je zult er niet in gaan zweten op het moment dat het twee graden warmer is.