Ben jij toe aan een tripje in eigen land deze winter? Boek dan tijdens je vakantie een mooie accommodatie in eigen land! Zo heb je toch het gevoel even weg te zijn, zonder hiervoor ver van huis te moeten gaan. Nederland heeft je genoeg te bieden deze winter. Gaan jullie met z’n tweetjes, of gaan jullie gezellig met het hele gezin? Alles over de leukste accommodaties lees je in deze blogpost! Wat wordt jullie volgende trip?

De leukste accommodaties verspreid over Nederland

Wil jij genieten van alles wat Nederland je te bieden heeft én daarnaast genieten van allerlei extra faciliteiten op je accommodatie? Boek dan een villa, huisje of bungalow in een luxe vakantiepark Nederland. Leuk voor met z’n tweeën, maar ook voor heel het gezin! Als volwassenen kunnen jullie bijvoorbeeld genieten van een spa arrangement en dineren jullie lekker na in een mooi restaurant. De kinderen vermaken zich ondertussen in het zwemparadijs of je laat ze achter bij de minidisco. In ons eigen land zijn er genoeg accommodaties die voor iedereen wel iets te bieden hebben. Zo geniet ieder gezinslid van zijn of haar welverdiende vakantie!

Een aantal tips voor een vakantie in eigen land

Om je wat inspiratie te geven voor je accommodatie, bespreken we hier een aantal goed aangeschreven adressen met je! Allereerst is er het Hof van Saksen. Op deze accommodatie geniet je midden in de natuur in kleine boerderijtjes voor 2 tot zelfs 24 personen. Ook kun je er een bungalow boeken. Dit mooie park in Drenthe heeft allerlei leuke faciliteiten voor jong én oud! Denk aan een recreatiemeer, indoor zwemcomplex, wellness, indoor-speelpark, bowling, trampolines, sportvelden, restaurant en een eigen supermarkt. Zo heb je alles binnen handbereik wat je je maar kunt wensen! In Overijssel ligt dan weer het Hof van Salland. Hier boek je lodges voor groepen tot en met 24 personen, daarnaast kun je er ook overnachten in een appartement voor 2 personen. Ga lekker zwemmen in het verwarmde buitenbad of speel een potje tennis op de tennisbaan. Voor de kinderen is er een grote speeltuin. Daarnaast kun je gebruik maken van een broodjesservice zodat je bij je ontbijt kunt genieten van versgebakken brood. Ook is er een restaurant waar je lekker kunt dineren. Maar Nederland heeft nog veel meer leuke plekken om te ontdekken. Zo heb je bijvoorbeeld Buitenhof De Leistert in Limburg, Landal Landgoed De Hellendoornse Berg in Overijssel en nog veel meer plekken!

Op zoek naar een kleinschalige accommodatie?

Ook daarvoor kun je op verschillende plekken terecht. Zo kun je een (luxe) stacaravan huren op allerlei kleinschalig opgezette campingplaatsen. Kom nader tot elkaar en geniet van de Nederlandse natuur deze winter!