Veel mensen in Nederland zijn regelmatig hun pasjes kwijt en dat heeft er vaak mee te maken dat zij deze pasjes los in hun broekzak bij zich dragen. De kans dat een pasje uit de broekzak glijdt is dan ook zeer groot. Tegenwoordig hebben we pasjes voor vrijwel alles nodig. Hierbij kun je denken aan het doen van betalingen in een winkel, het inchecken voor een reis met het openbaar vervoer, maar ook voor het opendoen van de deuren op de werkvloer. Het is dus erg belangrijk dat je nooit je pasjes kwijtraakt, want dat is erg zonde en bovendien hartstikke vervelend! Ben jij zo’n persoon en verlies je dus altijd je pasjes? Dan is dit artikel voor jou bedoeld. Hier vind je precies wat je kunt doen om te voorkomen dat je in de toekomst pasjes verliest.

Een portemonnee aanschaffen

Een van de beste keuzes die je kan maken als je altijd je pasjes verliest, is het aanschaffen van een prachtige portemonnee. Je kan een heren portemonnee en voor vrouwen aanschaffen bij talloze winkels op het internet, maar ook kun je een portemonnee kopen bij veel kledingwinkels. Een portemonnee is in veel gevallen voorzien van een vakje voor kleingeld, maar ook een vakje voor briefgeld. Daarnaast zijn er veel gleuven te vinden waar je al je pasjes in kan steken. Hierdoor zul je in de toekomst geen enkel pasje meer kwijtraken en dat is erg fijn.

Geen briefgeld? Kies voor een pasjeshouder 

Mocht je geen briefgeld meer gebruiken en betalingen alleen doen met een bankpas of je mobiele telefoon, dan is het vrij overbodig om een pasjeshouder aan te schaffen. Je kan er in dit geval het beste voor kiezen om een pasjeshouder aan te schaffen. Een pasjeshouder is een houder waar je in veel gevallen meerdere verschillende pasjes kan opbergen. Een van de nadelen van een pasjeshouder is dat je deze makkelijker verliest aangezien pasjeshouders kleiner zijn dan een portemonnee, maar ook dat je er weinig tot geen briefgeld in kan opbergen. 

Kies altijd voor kwaliteit 

Wanneer je een portemonnee of een pasjeshouder gaat aanschaffen, is en blijft het belangrijk om alleen voor kwaliteit te kiezen. Het komt wel eens voor dat portemonnees van slechte kwaliteit snel scheuren en er geld of pasjes verloren gaan. Daarnaast komt het bij pasjeshouders wel eens voor dat pasjes beschadigd raken door de pasjeshouder.