Alex van Straaten

Managing Partner

Rock ‘n Roll team-componist extraordinaire en kapitein van de RAAK-crew. Vandaar ook de baard.

Arend Kamp

Afstudeerstagiair

Draait schaamteloos de tijd terug als vinylofiel. Werkt al afstuderend aan zijn opstap naar de online wereld waarin hij statisch design in beweging wil zetten.

Bas van den Wijngaard

Creative Coder

Full-time carnavalist en binary bad-ass bij de technische realisatie van websites. Sterspeler in het RAAK tafelvoetbalteam.

Čiska Jansz

Verbinding & ondersteuning

Spin in het web, praatjesmaker en verzorger van €’s, d’s & t’s, planten, designers en alles wat daartussen zit. Mag onder geen omstandigheid met u worden aangesproken.

Ester de Jong

Marketing & Sales

Legt ‘first contact’ met buiten-RAAKs leven. Levensgenieter met een oog voor commerciele buitenkansjes.

Fabian Smit

UX Designer

8-armige probleem-oplosser en ideale scrum quarterback, wordt standaard geleverd met een dozijn ux- en design skills, een rijke digitale toolbox, html uit de losse pols en een salvo positieve energie.

Giorgio Lefeber

Visual Designer

Esthetisch verantwoorde sneakerfreak die zich niet schaamt voor zijn foute hip-hop fetish. Designt desondanks bijzondere belevingen.

Harro Heijboer

Lead Creative Coder

Het levende bewijs dat een carrière als positivity-guru en creative coder te verenigen zijn. Op zoek naar ‘a new fronteer’ in front-end ontwikkeling.

Jaap Reijngoud

Creative Producer

Onze man in motion zet creatievelingen en verhalen in beweging bij RAAK Video. Houdt van werken met mensen die zichzelf niet zo serieus nemen.

Jorge Jager

Visual Designer

Zeldzame en zelfbenoemde pixel unicorn met fotografisch oog voor online detail. Rust niet voor knoppen, koppen en kleuren kloppen.

Julia de Kam

Online Consultant
& Certified Scrum Master
Zorgt als Online Consultant dat de samenwerking met onze klanten soepel verloopt. Loopt altijd net een tandje harder. Raakt in 140 tekens.

Karen Veldman

Creative Director & Partner RAAK Video

De drijvende kracht achter RAAK Video. Extreem bevlogen en een tikkeltje eigenwijs. Gelooft heilig in de kracht van persoonlijke verhalen.

Margit van Paridon

Customer Experience Consultant
& Certified Scrum Master

Mid-mid van RAAK. Dribbelt ergens tussen customer excellence en customer experience met focus op resultaat voor klanten. Scoort regelmatig offline door ijzersterke analyses online.

Mitchel Boot

Motion Designer

Al fietsend van Dordt naar Rotterdam, imponeerde hij al als sollicitant bij RAAK Video. Zet nu 4k films onnavolgbaar in motion met eigenwijze shortcuts in After Effects en snaarstrakke edits in Final Cut.

Rick van der Wal

Concept Developer

Als zelfbenoemd ‘imagineer’ verantwoordelijk voor de vertaling van vraag naar oplossing. Bezit (en draagt) een zwarte band in Extreme Powerpointing.

Suzanne van den Berg

Afstudeerstagiaire

Optimaliseert user experiences, gedreven door wat mensen motiveert. Prakijkgericht en van alle (super)markten thuis, zet zij haar tanden in customer journeys. Dagdroomt over mopshonden.

 

Tess van den Bliek

Creative Producer
Ons eigen Awakenings-connaisseur regisseert en produceert alles voor, tijdens en na de filmset maar ook de rust, de lachsalvo’s en de dagelijkse heads up van de RAAK Video crew.