Alex van Straaten

Managing Partner

Rock ‘n Roll team-componist extraordinaire en kapitein van de RAAK-crew. Vandaar ook de baard.

Čiska Jansz

Verbinding & ondersteuning

Spin in het web, praatjesmaker en verzorger van €’s, d’s & t’s, planten, designers en alles wat daartussen zit. Mag onder geen omstandigheid met u worden aangesproken.

Ester de Jong

Marketing & Sales

Legt ‘first contact’ met buiten-RAAKs leven. Levensgenieter met een oog voor commerciele buitenkansjes.

Fabian Smit

UX Designer

8-armige probleem-oplosser en ideale scrum quarterback, wordt standaard geleverd met een dozijn ux- en design skills, een rijke digitale toolbox, html uit de losse pols en een salvo positieve energie.

Jaap Reijngoud

Creative Producer

Onze man in motion zet creatievelingen en verhalen in beweging bij RAAK Video. Houdt van werken met mensen die zichzelf niet zo serieus nemen.

Julia de Kam

Online Consultant
& Certified Scrum Master
Zorgt als Online Consultant dat de samenwerking met onze klanten soepel verloopt. Loopt altijd net een tandje harder. Raakt in 140 tekens.

Karen Veldman

Creative Director & Partner RAAK Video

De drijvende kracht achter RAAK Video. Extreem bevlogen en een tikkeltje eigenwijs. Gelooft heilig in de kracht van persoonlijke verhalen.

Mitchel Boot

Motion Designer

Al fietsend van Dordt naar Rotterdam, imponeerde hij al als sollicitant bij RAAK Video. Zet nu 4k films onnavolgbaar in motion met eigenwijze shortcuts in After Effects en snaarstrakke edits in Final Cut.

Rick van der Wal

Concept Developer

Als zelfbenoemd ‘imagineer’ verantwoordelijk voor de vertaling van vraag naar oplossing. Bezit (en draagt) een zwarte band in Extreme Powerpointing.

Sarella van Leeuwen

Visual designer

Tess van den Bliek

Creative Producer
Ons eigen Awakenings-connaisseur regisseert en produceert alles voor, tijdens en na de filmset maar ook de rust, de lachsalvo’s en de dagelijkse heads up van de RAAK Video crew.