Klaar voor de transfer van je leven?

De belangrijkste digital headlines van deze week: de #hashtag viert zijn tiende verjaardag, Apple schrapt de traditionele homeknop op de nieuwe iphone en RAAK Rotterdam gaat als een speer en is op zoek naar nieuwe collega’s.

Ondanks het Biergarten-fähige weer loopt de zomer alweer op zijn eind. Tijd om de balans op te maken. In de eerste helft van het jaar hebben we met bestaande en nieuwe klanten veel mooie projecten neergezet. De tweede helft is begonnen en de eerste resultaten beloven veel goeds.

We benaderen ons werk als topsport én teamsport. Want topprestaties lever je niet alleen. Epke, Dafne, Tom en Naomi- Zij kunnen stuk voor stuk hun prestaties niet leveren zonder een goede coach, manager en medische staf. Voor ons is de transfermarkt nog niet gesloten en zijn we hard op zoek naar nieuwe teamgenoten die RAAK komen versterken op diverse  posities. Van creatie tot design en development.

Wil je aan de slag in een prachtige studio in hartje Rotterdam? Ben je een creative op gebied van video of online, digital designer of creative web developer en klaar voor dé transfer van je leven? Laat van je horen via jobs@raakbeleving.nl.

Iedereen is designer
Lees vorig artikel